KIMEEL SARAJEVO

Osnovna djelatnost firme „ KIMEEL“ d.o.o., je prodaja i distribucija građevinske opreme ,materijala i HTZ opreme na veliko.
U svojoj stalno rastućoj ponudi „Kimeel „d.o.o., na stalnom raspolaganju kupcima nudi preko 30.000,00 artikala za gradnju i to: zidna i stropna oplate (drvena , plastična i čelična), skele, podupirači svih dimenzija ,mašine za sječenje asfalta i betona, vibrožabe, dizalice , vibro igle, konvektore, geoteksile (sve težine i vrste), hidroizolacije , termoizolacije, PVC I TPO folije, drvena građa, vodomaterijal, poklopce za šahtove, betonske kocke , ivičnjake, užad, sajle gurtne, HTZ oprema(za rad na visinama, kacige,cipele, odijela,maske) kao i ostali prateći materijal za građevinarstvo.
Cilj firme „Kimeel“ d.o.o., je da bude sinonim za kompaniju koja stalno postavlja više standarde kako u oblasti poslovanja, trgovine tako i u oblasti kvaliteta življenja.
Naše poslovanje se zasniva na novim trendovima, zahtjevima i potrebama kupaca

  • Oplate, Skele, Podupirači
  • Hidroizolacije
  • Termoizolacije
  • Alati i Mašine
  • Beton i Željezo
  • HTZ oprema

KIMEEL SARAJEVO

Naša strategija je bazirana na: Partnerstvu s kupcima

Zadovoljstvo kupca stavljamo na prvo mjesto i sve aktivnosti provodimo s tim ciljem, naš cilj nije samo, zadovoljiti već i prevazići očekivanja kupaca kvalitetom usluge i proizvoda.
Kupac je uvijek na prvom mjestu i nastojimo isporučivati proizvode koje ispunjavaju potrebe i očekivanja kupaca.
Putem kontinuirane komunikacije sa kupcima, praćenjem zadovoljstva i analizom zahtjeva nastojimo prepoznati zahtjeve kupca i kreirati ponudu za njih zaposlenim.

Uslov za napredak jeste prihvatanje novih znanja i tehnologija uz kvalitetnu obuku i edukaciju zaposlenih.
Zbog toga našu strategiju baziramo na stalnoj edukaciji i obuci zaposlenih. Pored timskog rada, dobre organizacije i odgovornosti, insistiramo na ličnoj odgovornosti i inicijativi svakog zaposlenog. Odnosima sa dobavljačima
Odnos sa dobavljačima njegujemo na bazi obostranih interesa i razvoja dobrih partnerskih odnosa. Zadovoljenju svih zainteresovanih strana

„Kimeel“ d.o.o., će se razvijati i širiti zadovoljavajući pri tome želje i očekivanja svih zainteresovanih strana: poslovnih partnera, zaposlenika, vlasnika, dobavljača, državnih institucija, institucija društvene zajednice i banaka.

Naša misija i vizija bazirana je na: Tržištu ponuditi visokokvalitetne proizvode za građevinarstvo
Upotpuniti zadovoljstvo i očekivanja kupaca
Blagovremenoj isporuci proizvoda kao i kvalitetu poslovnih komunikacija sa partnerima;
Kontinuiranim aktivnostima na sticanju novih i poboljšanju odnosa sa postojećim poslovnim partnerima;
Odabiru pouzdanih dobavljača za proizvode i ostale materijale
Stalnoj edukaciji zaposlenih koji obavljaju poslove od značaja za sistem kvaliteta;
Stvaranju uslova za neprekidno poboljšavanje svih poslovnih procesa;
Neprekidnoj analizi zahtjeva kupaca u svrhu brze realizacije tih zahtjeva, sa uvažavanjem i očuvanjem njihovog integritet

Sa svojim proizvodima i uslugama sebe vidimo u bliskoj budućnosti kao lidera na domaćem i inostranom tržištu u vrhunskoj ponudi opreme i materijala za građevinarstvo

Opredijeljenost i obaveza svih zaposlenika je poštivanje politike kvaliteta koja obezbjeđuje napredak na temelju gore navedenih načela.