Kimeel Sarajevo: Kupac je uvijek na prvom mjestu

Kimeel Sarajevo: Kupac je uvijek na prvom mjestu

Kimeel  je društvo ograničene odgovornosti koje  je osnovano krajem 2009. godine sa sjedištem u ul.Džemala Bijedića br.182,  Sarajevo. Osnovna djelatnost firme je prodaja i distribucija građevinske opreme, materijala  i HTZ  opreme.

Djelatnost preduzeća obuhvata prodaju kompletne opreme i pratećih elemenata (sistemi  za šalovanje sa čeličnim i žutim oplatama, podupirače, skele,  dizalice, zaštitne ograde,  itd) za konstruktivne radove na objektima.

Pored opreme izdvajaju i  hidroizolacije  za sve poslovne i stambene objekte. Nude kompletan sistem hidroizolacija i termoizolacija za ravne krovove kao i hidroizolaciju za  podrume , garaže i terase.Posebnu pažnju usmjeravaju na utopljavanje  objekata  kao što su : stirodur-XPS, stiropor, mineralna i kamena vuna.

Za niskogradnju nude : geomembrane,  geotekstile, geomreže, poklopce za šahtove i slivne rešetke.

Da bi stvorili sigurne radne uslove i zadovoljili zakonsku regulativu u svom prodajnom asortimanu nude  kompletan program zaštite na radu, HTZ -opremu.

Sa svojim  raznovrsnim  prodajnim asortimanom, firma je opremljena da prati sve objekte u visokogradnji i niskogradnji. Kupci imaju priliku kupiti sve  proizvode na jednom mjestu. Kako bi svojim kupcima pružili kvalitetnu uslugu, naši komercijalisti su svakodnevno na terenu, I pružaju stručnu i tehničku podršku“. Ističu iz firme Kimeel.

Partner  su i distributeri  velikog broja inostranih proizvođača materijala i opreme.

Zadovoljstvo kupaca stavljuju na  prvo mjesto i sve svoje aktivnosti provode sa tim ciljem.

Kimeel  je firma koja vodi brigu o svojim zaposlenima i svjesni  su da samo uz stručne i motivisane radnike mogu pružiti najbolju uslugu. Zbog toga strategiju bazira na stalnoj edukaciji i obuci svih zaposlenih.

Glavna vizija preduzeća jeste liderstvo u okviru svoje djelatnosti, prevestveno u BiH , ali i šire u  regiji.